АФОРИЗМИ И ДРУГИ ЈАДРОВИЗМИ X

    ПРОБЛЕСОК ВО МИСЛАТА X

    513. Очајни партиски измеќари во партија со очајна врхушка.

    ПРОБЛЕСОК ВО МИСЛАТА X

    19. Што се случува и што ќе се случува допрва? Почна да се случува и допрва ќе се случува!