Почетна Создадени дела АФОРИЗМИ И ДРУГИ ЈАДРОВИЗМИ X

АФОРИЗМИ И ДРУГИ ЈАДРОВИЗМИ X

  ПРОБЛЕСОК ВО МИСЛАТА X

  572. Непречена геноцидно-етноцидна албанизација на западна РСМ! Македонците помирливо во резервати?!

  ПРОБЛЕСОК ВО МИСЛАТА X

  724. Најпрвин провери дали имаш совест. Ако имаш, испитај колку ти е слободна, мирна и чиста. Можеби те мачи, можеби те гризе.

  ПРОБЛЕСОК ВО МИСЛАТА X

  135, Ич усул да се нема во крадењето пари од народот! Жива срамота!

  ПРОБЛЕСОК ВО МИСЛАТА X

  146. Уште колку глупости треба да истресе, лаги да искаже и будалштини да стори, па вашиот лидер да го фрлите на политичкото буниште?

  ПРОБЛЕСОК ВО МИСЛАТА X

  237. Ај што тој лаже à отвори уста. Ама и сите со него и под него лажат ли лажат ко него. À некој каже вистина, усти...

  ПРОБЛЕСОК ВО МИСЛАТА X

  358. Власта катадневно смислено го труе народот, а тој верува во подобро утре!