Потребно време за читање: < 1 минута

  1. Конкретна порака на стар бел дедо:
    Ниеден прав Македонец не прифаќа промена на Уставот на Северџганија и нејзино промовирање во билингвална/бинационална/федерална/конфедерална/кантонална држава.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here