Потребно време за читање: < 1 минута

  1. Грандиозно дело: оригинално, неспоредливо со друго, единствено, ненадминливо. Непризнаено и маргинализирано во безвреден живот.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here