Потребно време за читање: < 1 минута

  1. Наполно ме разочара вашето изразување незадоволство. Уривате, валкате, понижувате, а не знаете кое што е, од кога е, од кого е.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here