Потребно време за читање: < 1 минута

  1. Не ти чини водачот?! Не! Не чиниш ти кога не си создал, ниту можеш, ниту знаеш да создадеш што било без водач.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here