Потребно време за читање: < 1 минута

1.000. Смелоста се искажува на секој чекор, во каква-годе положба и ситуација во животот. Смело е секое дејствие и сечие дејствување. Во создавањето најнапред е смела идејата.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here