Потребно време за читање: < 1 минута

  1. Професор по римско право тврди дека ние со „добрососед“ имаме заедничка, не споделена историја, а не ја знае разликата помеѓу едната и другата!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here