тенис фудбал голф tenis fudbal golf
Лице в лице - сега е достапно онлајн Kupi Lice v lice - sega e dostapno onlajn
Купи Лице в лице - сега е достапно онлајн
Потребно време за читање: < 1 минута

Едно истражување покажало дека невработените луѓе од спортовите најмногу се интересираат за кошарка; социјалните работници и волонтерите за куглање; работниците на лента најмногу за фудбал; надзорниците најмногу се интересираат за тенис, а директорите и менаџерите за голф.

Заклучок:
Колку си на повисока позиција, топчињата ти се помали.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here