Потребно време за читање: < 1 минута

850. Скоро ќе ве пикнеме во мрачина, велепредавници и криминалци. Сите ќе лежите! Никој не ќе може да ви помогне од неа да излезете!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here