Потребно време за читање: < 1 минута

124. Докажи дека не си послушник и роб на твојата партија. Откажи се од неа, запали ја јавно партиската книшка! Или не можеш без неа?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here