Free picture (Bruise and eye) from https://torange.biz/bruise-eye-8621
Потребно време за читање: < 1 минута

Двајца пријатели:

-Зошто ти е модро околу окото, пријателе?
-Ме удри жената.
-Зошто?
-И се обратив со Ти…
-И затоа те тепа?
-Тепа, тепа…Лежам јас покрај неа и таа ми вели: „Душо, ние одамна не сме имале екс“. А јас одговарам: „Не Ние, среќо моја, туку Ти!“

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here