Потребно време за читање: < 1 минута

Човек доведува бремена жена кај гинеколог на контрола, а по неа го прашува докторот:

-Докторе, како ми е жената?

-Па, знаете, имаме проблем. Бременоста е вонматерична.

-Докторе, еве ви 1.000 евра.

-Немојте толку, Ве молам, па тоа е едноставна интервенција.

-Ама тоа не е за интервенцијата, туку за никому да не му кажувате дека сум промашил.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here