Потребно време за читање: < 1 минути

  1. Колку љубови во животот? Само една единствена и неминлива.
Претходен написЧетири договори
Следен написПРОБЛЕСОЦИ ВО МИСЛАТА VIII

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here