Потребно време за читање: < 1 минута

Трпе се оптегнал на тросед во дневната соба и гледа телевизија. Ја догледува Трпејца и ѝ се обраќа:

-Трпејце мила, тешко ми е да те гледам како само работиш и се мачиш. Те молам, затвори ја вратата од кујната!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here