Потребно време за читање: < 1 минута

Влегува човек в аптека и прашува:

-Имате ли некое средство против вијагра? Ни умре дедото, па не можеме да го затвориме сандакот.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here