Снаа и свекрва

Имала жена син и тој се оженил. Првото утро свекрвата седнува и пие кафе, па ѝ вели на снаата: -Знаеш што, снао, морам да ти кажам... Снаата: -Добро,...

Писмо на плавуша

Му пишува плавуша писмо на својот син: „Мил синко мајчин, Ти го пишувам писмово за да знаеш дека ти пишувам. Ако го добиеш, значи стасало. Ако...

Ева и Бог еден ден во Рајската градина

Ева го довикува Бога: -Боже, имам проблем! -Во што е проблемот, Ева?-ѝ се јавува Бог. -Боже, знам дека Ти ме создаде и ми ги даде оваа прекрасна...

Тајна исповед

Оди Буле в црква и го прашува попот дали може да се иповеда. -Може, Буле, како не можело. -Ама...ај другпат. Си оди Буле од црквата, попот тргнува...

Секс и модро око

Двајца пријатели: -Зошто ти е модро околу окото, пријателе? -Ме удри жената. -Зошто? -И се обратив со Ти... -И затоа те тепа? -Тепа, тепа...Лежам јас покрај неа и таа ми...

Сопруги проститутки

Двајца комшии: -Комшија, што ти работи жената? -Таа е проститутка. -Ооо, па знаеш ли што значи тоа?! -Не знам, ама знам дека твојата жена ѝ помага на мојата кога...