Потребно време за читање: < 1 минута

  1. Македонски историчари,
    Имајте достоинство, не си ја продавајте уката за пари.
    Отфрлете ја политичката будалаштина „заедничка историја“.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here