Вонземјани vonzemjani
Потребно време за читање: 2 минути

Приказните за грабнувања на вонземјани не се ништо ново. Но ако се сомневате дека сте биле грабнати, а сепак не сте сто на сто сигурни, еве 6 знаци според кои можете да знаете дали сте или можеби сте биле гостин на вонземјанско парти.

1.Имате дупки во сеќавањето или некој вид на „блокада на меморијата“

Дупките во сеќавањето или блокадите најчесто се јавуваат од очигледни причини- удар во главата, топлотен удар или, пак, премногу испиен алкохол. Но, ако тоа се појавува континуирано без очигледни причини, жртвата наеднаш се наоѓа на некое место без да се сеќава како таму стасала, не може да се сети што се случувало во последните час- два, тоа е еден од сигурните знаци на можно грабнување од страна на вонземјани.

2.Имате на себе необични знаци или лузни, а не знаете од кај ви се.

Чудни знаци, деформации или лузни што ги немате од раѓање, а не знаете ни како сте ги „заработиле“, се исто така еден од знаците дека можеби ве „собрал“ некој неискусен вонземјанин. Можеби некаде во вселената постои лице клонирано од делови на вашето колено или лакотот.

Прочитај и за ... >>  Свето Благовештение-Благовец

3. Повремено имате силни „флешови“ на чудни настани, а немате поим кога и дали воопшто сте ги доживеале.

Искуствата во кои се вклучени големи емоции или некоја траума трајно остануваат „запишани“ во нашиот мозок. Акјо ве грабнале вонземјани, тоа сигурно може да се нареди во травматичното искуство. Затоа не е необично жртвата на грабнувањето да има „флешови“ на маси за прегледи, блескава светлина, чудни лица и слично.

4.Сте се разбудиле со болка во гениталиите/ анусот, но за тоа немате логично објаснение.

Ако веќе подолго време немате сексуални односи, а болката во интимните делови на телото не можете да јаобјасните на кој било друг начин, тоа може да биде уште еден од показателите дека ве злоставувал некој сличен на E.T.

5.Имате фобија од очи или сонувате „нечовечки“ очи како се џарат во вас.

Неколкумина луѓе од едно гратче во Алјаска рекле дека пред габнување низ прозорецот гледале како во нив се џари бел ут. Една од теориите е дека тие луѓе во суштина се сеќавале на огромни очи на вонземјани. Можните жртви на грабнување од вонземјани имаат „собрано“ силни сеќавања на очи што, пак, може да се претвори во фобија од очи воопшто.

Прочитај и за ... >>  Велики Четврток

6.Сте искусиле необјаснива парализа, посебно в кревет.

Можеби се интелигентни, но според повеќето кажувања не се баш многу. Затоа парализата им е едно од омилените „оружја“ со кое се користат за да грабнат Земјани, посебно ноќе. Многумина кои тврдат дека ги грабнале вонземјани велат дека пред тоа не можеле да се помрднат од креветот, т.е. дека искусиле нешто како привремена парализа. Скептиците би рекле дека се работи за пореметување што се вика „парализа на спиење“, но ако покрај парализата ги имате и другите, претходно наведени знаци, тогаш…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here