Потребно време за читање: < 1 минута

Дерматолог го среќава сопругот на жена која е негов пациент.

-Дали овошната маска за лице што ѝ ја препорачав на Вашата жена успеа да го поправи нејзиниот изглед?

Сопругот одговара:

-Да, некое време, додека маската не ја симна.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here