Потребно време за читање: < 1 минута

80. Сѐ што сум кажал, напишал и објавил нема потреба да повторувам, освен:
На Македонките и Македонците им преостанува единствено жестока борба за одбрана на македонството/македонизмот.
(Големите букви значат подвлечено со црвено.)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here