Навредена ќерка

0
97
Senior Mother Interfering With Couple Having Argument At Home

Мајката ја прашува ќерка си:

-Душо, зошто си толку тажна? Што се случило?

-Ма, оној мојон многу ме навреди.

-Па, што рекол?

Реклама

-Дека сѐ повеќе личам на тебе!