Убава и паметна

0
74

Тој:

-Ти си најсимпатичната и најубавата девојка што сум ја видел кога било.

Таа:

-Не лажи! Само сакаш да ме одвлечкаш в кревет!

Реклама

Тој:

-Ооо, а уште си и паметна!