Тројца лудаци

0
22
Comic Funny Male Man Caricature Human Hat Person

Дошле тројца лудаци во лудница и со нив разговара доктор. Ги прашува:

-Зошто сте тука?

Првиот вели:

-Јас пушев во еднонасочна улица.

Вториот вели:

-Јас ја затворив вратата од велосипедот гласно на паркинг.

А третиот:

-Е, јас сум полицаец и ги уапсив овие двајца.

There are no comments yet

× You need to log in to enter the discussion