Татко, син и порно филмови

0
143

Разговараат татко и син:

-Синко, што сакаш да бидеш кога ќе пораснеш?

-Чистач на базени.

-А зошто баш чистач на базени?

-Па, може и градинар, водоинсталатер, Дедо Мраз, разнесувач на пици…

-Женооо, малиот ги нашол порно филмчињата!

There are no comments yet

× You need to log in to enter the discussion