Старост и вијагра

0
21

Разговараат двајца старци, длабоко влезени во осмата деценија:

-Слушна за вијагра? Можеме онаа работа да ја правиме и во нашиве години!

Другиот:

-Мене за љубовницата не ми треба вијагра, а за жената ми е прескапа.

There are no comments yet

× You need to log in to enter the discussion