Проблем на убава жена

0
52

Убава жена му се жали на доктор:

-Докторе, штом ќе легнам веднаш заспивам. Дали е тоа нешто сериозно?

Докторот:

-Не, само треба да го промените мажот!

There are no comments yet

× You need to log in to enter the discussion