Пријател и секс

0
88

Доаѓа Трпе дома и ги затекнува Трпејца и Трајче во „работа“:

-Добро бе, Трајче, како можеш тоа да ми го правиш? А заедно одевме на училиште, бевме најдобри пријатели, ми беше кум кога се женев, делевме добро и зло….ЌЕ ПРЕСТАНЕШ ЛИ ДОДЕКА ТИ ЗБОРУВАМ?!

There are no comments yet

× You need to log in to enter the discussion