Пијани и возење

0
43

Четворица пијани излегуваат од кафеана и му приоѓаат на автомобил. Еднiот од нив вели:

-Тошо, ти ќе возиш.

Тошо се чуди:

-Зошто баш јас?

-Премногу си пијан за да можеш да пееш!

There are no comments yet

× You need to log in to enter the discussion