Љубезност секаде и секогаш!

0
33

Се вработува Трпе во продавница во која се продаваат мртовечки сандаци. Шефот го предупредува дека треба да биде љубезен со муштериите.

Доаѓа првиот, Трпе му продава сандак и го испраќа љубезно:

-Благодариме, дојдете ни пак.

There are no comments yet

× You need to log in to enter the discussion