ПРОМИСЛИ- ДОМИСЛИ 4

Ут- симбол на мудростаЧетврти блок од досега објавените 2.750 промисли- домисли на Фејсбук (Facebook) на Интернет, од 2001- вата до 2.500-тата.

Дали е добро да се најдат на посебен сајт („Промисли- домисли“ или можеби подобар наслов- „Умности“)? Која би била целта, ако не единствено маркетиншка (уште еден простор за огласи- банери- реклами- спонзорство), а како дел од авторскиот „сајтовско- блогерски систем“ наречен „Паноптикум“?

Само уште едно творечко- мое дело (како електронска книга) без маркетиншко „покритие“? Што значат досегашните? Мое докажување? Допрва?! На континуитет, упорност, тврдокорност...?Глупост!

Прочитајте повеќе:

ПРОМИСЛИ- ДОМИСЛИ 3

О мудростГи поставувам сите досега објавени промисли- домисли на Facebook за да можат да ги имаат на увид- да ги читаат, па и да ги користат (ако им се „погодат“ такви) сите редовни и повремени читатели, односно почитувачи- обожаватели на сајтот „Паноптикум“.

Вака објавени (во блокови од по 500) можат многу лесно да се наредат на сајтот „Промисли- домисли“ кој е одамна поставен, но се уште не е отворен, односно стартиран.

Прочитајте повеќе:

Twitter Дисплеј

Умност

Луциј Анеј Сенека

Малите грижи говорат, а големите молчат.

Виц блиц

Тешко му е да гледа

Трпе оптегнат на троседот и се обраќа на Трпејца: -Трпејце мила, тешко ми е да те гледам како само работиш и се мачиш. Те молам, затвори ја вратата од кујната! 

Кутија за пребарување

Енциклопедија

Живот

Спортсмен

Најава или Регистрирај се