Влатко Митов

Влатко Митов

Влатко е еден од основачите на првата македонска екстранет мрежа - “PlugIn” (1997), член на здружението “Здружение за развој на информатичката култура”, пишува текстови за неколку компјутерски и еколошки списанија, во неделникот “Капитал” излегуваат негови написи на темата “Интернет и како да се заработи на него”, веб мастер е на повеќе веб страници и беше во тимот кој го започна издавањето на компјутерското списание “PlugIn”. Како член на Еколошкиот Прес Центар, асоцијација на еколошки новинари, во изминативе две години работеше на создавање на Регионална новинарска мрежа на Интернет и на повеќе други проекти. URL на вебсајтот: http://www.mitov.biz

Twitter Дисплеј

Умност

Д-р Томас Фулер

Деловниот човек не смее двапати да прекрши збор.

Виц блиц

Оргазам и предигра

- Зошто жените глумат оргазам? - Затоа што мажите глумат предигра.

Кутија за пребарување

Енциклопедија

Живот

Спортсмен

Најава или Регистрирај се