A+ A A-

Внесете е-пошта за вашата сметка. Ќе ви биде испратен верификациски код. Кога ќе го добиете верификацискиот код ќе можете да одберете нова шифра за вашата сметка.

Twitter Дисплеј

Умност

Станислав Јержи Лец

Од огнот настанува и дело и пепел.

Виц блиц

Тел. повик на пријател од робија

Заѕвонува телефон и се слуша груб глас: - Ало, дали е тука 990237631? - Да, а кој го бара? - Овде 844803361, негов пријател од робија.

Кутија за пребарување

Енциклопедија

Живот

Спортсмен

Најава или Регистрирај се