Влатко Митов

Влатко Митов

Влатко е еден од основачите на првата македонска екстранет мрежа - “PlugIn” (1997), член на здружението “Здружение за развој на информатичката култура”, пишува текстови за неколку компјутерски и еколошки списанија, во неделникот “Капитал” излегуваат негови написи на темата “Интернет и како да се заработи на него”, веб мастер е на повеќе веб страници и беше во тимот кој го започна издавањето на компјутерското списание “PlugIn”. Како член на Еколошкиот Прес Центар, асоцијација на еколошки новинари, во изминативе две години работеше на создавање на Регионална новинарска мрежа на Интернет и на повеќе други проекти. URL на вебсајтот: http://www.mitov.biz

Twitter Дисплеј

Умност

Јуџин Мекарти

Политичарот е исто што и фудбалскиот тренер: мора да биде паметен за да ја разбере играта, но и доволно глупав да мисли дека е тоа важно.

Виц блиц

Компјутерски совет

Почитувана техничка поддршко, Минатата година го унапредив својата Дечко 5.0 програма во верзија Сопруг 1.0 и забележав дека новата програма прави неочекувани промени во модулот за книжење. Го ограничи пристапот Цвеќе...

Кутија за пребарување

Енциклопедија

Живот

Спортсмен

Најава или Регистрирај се