Како ќе изгледа вашиот следен мобилен

Уредите што се најавени на годинешниот Светски мобилен конгрес(Mobile World Congress/MWC) имаат подобри екрани, побрзи се и ветуваат многу повеќе функции од вашиот моментен модел- па, како ќе изгледа вашиот следен мобилен телефон?

Производителите годинава направија голем исчекор кога е збор за екраните. Тоа е дел од телефонот во кој најмногу гледаме и кој ни овозможува во целост да уживаме во џебното бекство во друг свет.

Прочитајте повеќе:

Twitter Дисплеј

Умност

Луциј Анеј Сенека

Треба да се прави она што е пристојно, а не она што е допуштено.

Виц блиц

Рибарски

Разговараат двајца рибари: -Не знам дали сум ти раскажувал за оној сом што го фатив последниот пат? -Ма да, си ми раскажувал барем десет пати досега, само не знам дали се уште...

Кутија за пребарување

Енциклопедија

Живот

Спортсмен

Најава или Регистрирај се