Лековерност или...?

Неволјите на Денис Делисон почнале во текот на детството, кога родителите и учителите го сметале за ментално заостанато лице. Бидејќи тешко ги сфаќал работите, покажувал наклонетост да се согласува со нив.

Но сето тоа се променило, вели Делисон, кога армијата го испратила во Јапонија.

Прочитајте повеќе:

Најинтересни бордели на светот

Веројатно веќе и птиците на гранка знаат дека проституцијата се вика „најстар занает на светот“. И покрај тоа, во многу земји на светот е се уште противзаконска и осудувана, а живее и ден- денес.

Еве еден интересен преглед на некои од најинтересните светски бордели:

Прочитајте повеќе:

Twitter Дисплеј

Умност

Џорџ Сантајана

Ако амбицијата и вредноста чекорат покрај вас, ќе станете некој.

Виц блиц

Од тројца лудаци еден нај

Директор на лудница решава да го пушти на викенд најмалку лудиот. Избира тројца нај и го прашува првиот: -Два плус два? Овој како од топ одговара: -Триста! Го пашува вториот исто. Тој одговара: -Вторник! Третиот се...

Кутија за пребарување

Енциклопедија

Живот

Спортсмен

Најава или Регистрирај се