Трикови за убавина

Жените ширум светот користат традиционални трикови за убавина кои им помагаат да го одржуваат својот изглед. Повеќето најчесто посегнуваат по маслиново масло и мед, но понекогаш е добро да се позајмат трикови и од жени од други земји.

Еве ги најинтересните и најпрактичните совети за убавина од разни делови на светот:

Прочитајте повеќе:

Најважни 5 антиканцерогени овошја и зеленчуци

Стручњаците велат дека пролетта е идеално време да „навалите“ на овошје и зеленчук кои, освен што се вкусни, можат да ви послужат како превенција на сите видови канцер. Подготвија листа од топ 5 антиканцерогени продукти:

Пролетните јадења ќе го засилат вашиот имунитет и со помош на антиоксиданси ќе се бори против ќелиите на ракот и канцерогените токсини што ги имаме во организмот.

Еве ги 5-те најдобри пролетни продукти што ја вршат таа улога:

Прочитајте повеќе:

Што ги прави жените среќни?

Стручњаците психолози и психијатри, а особено големите познавачи на женското срце велат дека одговорот е мошне едноставен. Се што треба е да оставите траен впечаток, и тоа врз нејзините емоции. Кога ќе успеете во тоа, се би требало да тече „мазно“.

Еве „конкретизација“ за оние на кои нешто или многу не им е јасно:

Прочитајте повеќе:

Twitter Дисплеј

Умност

Вилијам Балтер Јејтс

Премногу долготрајната жртва може од срцето да направи камен.

Виц блиц

Од тројца лудаци еден нај

Директор на лудница решава да го пушти на викенд најмалку лудиот. Избира тројца нај и го прашува првиот: -Два плус два? Овој како од топ одговара: -Триста! Го пашува вториот исто. Тој одговара: -Вторник! Третиот се...

Кутија за пребарување

Енциклопедија

Живот

Спортсмен

Најава или Регистрирај се