Хакерски виц

0
16

Одат двајца хакери низ улица и здогледуваат исклучително згодна девојка. Едниот вели:

-Гледај какви има оваа Properties!

Другиот:

-Џабе ти е, кога е read-only!

There are no comments yet

× You need to log in to enter the discussion