За тројца „откачено“

Одат тројца мажи низ улица. Едниот погледнува во небото, на другиот му паѓа тула на глава, а на третиот ни пет ни шест, ами...

Пријател и секс

Доаѓа Трпе дома и ги затекнува Трпејца и Трајче во „работа“:-Добро бе, Трајче, како можеш тоа да ми го правиш? А заедно одевме на...

Семејни проблеми

Перо работи во една фирма. Еден ден оди кај директорот и му се жали:-Господине директоре, ми требаат неколку слободни дена.-Зошто?-Имам сериозни проблеми.-Па што се...

Љубезност секаде и секогаш!

Се вработува Трпе во продавница во која се продаваат мртовечки сандаци. Шефот го предупредува дека треба да биде љубезен со муштериите.Доаѓа првиот, Трпе му продава...

Случајност

Учителката:-Буле, наведи ми една случајност.Буле:-Мајка ми и татко ми се венчаа на ист ден!

Симо и сарма

Изедува Симо сарма и таа се сместува во желудникот. Малку потоа доаѓа пиво и ѝ вели на сармата:„Ми рече Симо да ми  направиш место“, и...

Болки во нозете

Честа болка кај возрасните: болки во нозете. Како да се спречат?Голем број луѓе, почесто во поодминати години, често се жалат на болки во нозете,...

Ден и ноќ

Skip to content