Столе и секс реинкарнација

Се заинтересирале Столе и Столејца за реинкарнацијата и спиритуализмот. Слушнале, виделе и прочитале сѐ што им излегло пред очи, им влегло в уши и...

Судење на заводлива плавуша

Судењето на една мошне заводлива плавуша почнува прилично лошо за неа. Нејзиниот адвокат заигрува на последната карта и ѝ се обраќа на поротата, главно средовечни...

Многу знаење

Точни одговори како потврда на многу знаење или...: 1. Во која битка умрел Наполеон? -Во својата последна. 2. Каде е потпишана Декларацијата за независноста? -На дното на страницата. 3....

Рајот без тешта

Синот го прашува татка си: -Тато, тато, а дали Адам имал тешта? Таткото: -Не, синко мајчин, немал. Знаеш, во тоа време бил рај на Земјата.

Диетален виц

Митрејца им се фали на пријателките дека ослабела 5 кг. -Како?-ја прашуваат тие. -Морков, лук, кромид, цвекло, компир... -Готвеше или пржеше? -Копав и прекопував!

Паметен шеф на полиција

Разлутен шеф на полиција му се развикува на еден од своите подредени: -Ако мислиш дека си попаметен од мене, тогаш си навистина тотален глупак!