10 свирепи работи што ги прават жените

Господа мажи, колку ви е позната женската свирепост? Малку? Многу? Колку сте ја почувствувале? Ја чувствувате? Ајде да ја откриеме-разобличиме-соголиме. Почитувани дами и госпоѓи(ци), и...

Занимањето открива каков е мажот во сексот!

Со опсежно истражување е откриено дека занимањата откриваат многу нешта за машките сексуални способности. Мошне интересното истражување на Интернет порталот „Redbook“ открива дека професијата за...

Машка криза на средните години

Досега веќе научивме сѐ-за менструацијата, за предменструалниот синдром, за пременопаузата, па менопаузата...Се чини дека само жените беа „на тапет“ кога се во прашање емотивно-психолошките...

Шокантни откритија за мажите

Една анкета што ја направи американското списание „Гламур“ покажа дека дури 31% од мажите мастурбираат на работа. Меѓутоа, тоа не е единственото шокантно откритие. Такви...

На „ти“ и на „Вие“

Постојат ли правила кога можеме или би требало да си се обрнуваме помеѓу себе на „тии“, а кога на „Вие“? Ова веднаш го поврзуваме со...

Меѓуполова загрозеност

Алармантно: Научниците сметаат дека настапува период кога се намалуваат разликите помеѓу половите: мажите стануваат поженствени, а жените помажествени! Луѓето во иднина ќе бидат бисексуални, оцени онкологот...