Стареењето и времето

Сѐ уште не постои чудотворен лек што би можел да ја спречи појавата на физичките симптоми на стареењето и да го продолжи човечкиот живот....

7 смртни женски гревови на секоја врска

Не морате да верувате дека се тоа. Ако сте направиле некој од нив, не значи дека сте грешни. Можеби имате лични такви двојно повеќе. Во...

Колку трае љубовта?

И покрај силните теории за тоа дека љубовта со годините бледее, а ја заменуваат почитувањето и разбирањето (јас тврдам дека тие не ја заменуваат, туку...

10 свирепи работи што ги прават жените

Господа мажи, колку ви е позната женската свирепост? Малку? Многу? Колку сте ја почувствувале? Ја чувствувате? Ајде да ја откриеме-разобличиме-соголиме. Почитувани дами и госпоѓи(ци), и...

Занимањето открива каков е мажот во сексот!

Со опсежно истражување е откриено дека занимањата откриваат многу нешта за машките сексуални способности. Мошне интересното истражување на Интернет порталот „Redbook“ открива дека професијата за...

Машка криза на средните години

Досега веќе научивме сѐ-за менструацијата, за предменструалниот синдром, за пременопаузата, па менопаузата...Се чини дека само жените беа „на тапет“ кога се во прашање емотивно-психолошките...
);