Беља, Неола-Невоља, Несреќа

Најголеми бељи ни прават оние од кои само добро сме очекувале. Неволите не доаѓаат сами, ама со нив многу повеќе од нив неочекувани, непредвидени....

Болки во нозете

Честа болка кај возрасните: болки во нозете. Како да се спречат? Голем број луѓе, почесто во поодминати години, често се жалат на болки во нозете,...

Ден и ноќ

Skip to content