Раѓањето на Исус Христос

Пословици за Божик и Христос

Носи го Исуса во себе за да го совладуваш Времето. Верувај во твојата моќ за да не те совлада туѓа, ама верувај и во...

Болки во нозете

Честа болка кај возрасните: болки во нозете. Како да се спречат? Голем број луѓе, почесто во поодминати години, често се жалат на болки во нозете,...

Ден и ноќ

Skip to content