дома 2017

Годишни архиви: 2017

stockholm urban eko zivot

Урбан еко живот

Новите истражувања и опити, сознанија и решенија се повеќе го затврдуваат ставот дека сепак има перспектива за урбаниот човек. Тој не само што од...